Мапа порталу

Яскраво, феєрично та з розмахом Великокорениський БК відсвяткував свої 20!

У середу, 5 грудня,  Великокорениський  будинок культури відсвяткував свій 20-ти річний ювілей від дня становлення установи, як закладу культури міста Миколаєва.

«Парад творчих планет» - саме під такою назвою пройшов святковий концерт, під час якого численні гості, які завітали на знакову подію, подорожували по "творчій  галактиці" закладу, де кожен колектив був представлений як окрема планета. Окрім виступів колективів художньої самодіяльності, увазі присутніх був представлений шлях розвитку та реорганізації Будинку культури, здобутки та досягнення його трудового колективу і учасників колективів художньої самодіяльності за період роботи установи.

На День народження Великокорениського будинку культури завітали почесні гості, а саме: Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, перший заступник міського голови Володимир Криленко, голова Заводської адміністрації міста Миколаєва Віктор Дмитрук, начальник управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради Юрій Любаров, директор міського методичного центру клубної роботи Ірина Лапко, директори та художні керівники міських закладів культури.

Мер Олександр Сєнкевич привітав миколаївців зі святом.

-   Радий бачити, що Будинок культури став місцем дозвілля та справжньою другою домівкою для дітей. Разом з вами ми обов’язково зробимо їх життя кращим, аніж було наше. Перш за все, міська влада займається створенням комфортних умов для всебічного розвитку юних миколаївців, - відзначив мер.

Свято не обійшлося і без подарунків. Окрім овацій, квітів та солодких подарунків, якими щедро одаровували як працівників так і артистів БК, подячними листами управління з питань культури та охорони культурної спадщини було відзначено вихованців закладу, які займаються в колективах вже 11 років. За самовіддану, творчу, плідну працю Почесною грамотою міського голови були нагороджені директор закладу Наталя Касянчук та художній керівник Тетяна Тимошенко.

Концерт, який вразив своїм розмахом, високим професійним рівнем, новими творчими номерами і атмосферою безмежного щастя, ще довго залишитися в пам'яті жителів мікрорайону. Натомість, творчому складу Великокорениського будинку культури, гарною згадкою про пишне святкування Дня народження стане відеопривітання, яке залишили для них запрошені гості.    

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/december2018/06122018)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: