Мапа порталу

Миколаїв - на першому місці в Україні по реалізації проекту Світового банку щодо підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання

Миколаїв визнано кращим в реалізації проекту Світового банку щодо підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання.

Про це у п’ятницю, 30 листопада, під час засідання виконкому міської ради поінформував директор КП «Миколаївоблтеплоенерго» Микола Логвінов.

-  Вчора у місті з робочим візитом перебувала місія Світового Банку та представники Міністерства регіонального розвитку. Експерти перевірили стан реалізації етапів всеукраїнського проекту, що фінансується Світовим Банком - «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання в Україні». За результатами роботи місії Миколаїв визнано кращим.   

За словами Миколи Логвінова, протягом останніх двох років підприємству вдалося надолужити згаяне в 2015-2016 роках.

- На сьогодні Миколаїв визнано №1 в Україні по впровадженню програм з енергоефективнсті, - підкреслив керівник КП «Миколаївоблтеплоенерго». – Офіційний прес-реліз незабаром буде оприлюднено.

Олександр Сєнкевич подякував директору підприємства та відзначив, що навмисне запросив його звітувати на засіданні виконкому.

- Містяни мають знати, що Миколаїв не лише перший за кількістю бездомних собак, а й кращий за впровадженням програми Світового Банку. Ми просуваємося вперед величезними кроками, щоб стати першим містом в Україні  з впровадження енергоефективних технологій, - підкреслив міський голова.

При цьому керівник проекту на підприємстві Єгор Клецов у мережі фейсбук поінформував, що під час робочого візиту наглядової місії було також узгоджено рішення по завершенню тендерних процедур з реконструкції мереж протяжністю 9 км і п'яти найбільших котелень КП "Миколаївоблтеплоенерго".

«Робоча група відвідала кілька об'єктів ІТП з 45 встановлених у Корабельному районі. Лідер проекту Sandu Ghidirim відзначив хороший темп і якість виконання робіт. На додаток він зробив акцент на необхідності посилення функції соціальної та екологічної відповідальності в ході проведення робіт» - йде мова у повідомленні.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради 

Раніше повідомлялося:

У рамках проекту, що реалізується за кошти Світового Банку, в житлових будинках Корабельного району змонтовано та запущено в роботу 45 індивідуальних теплових пунктів

У Миколаєві триває реалізація проекту Світового Банку «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України»

 

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/112018/30112018)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: