Мапа порталу

Директор департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Андрій Єрмолаєв прокоментував ситуацію із затриманням співробітника департаменту

У четвер, 15 листопада, в мерії відбувся брифінг директора департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Андрія Єрмолаєва, під час якого посадовець прокоментував затримання правоохоронними органами при отриманні хабаря одного із співробітників департаменту.

- Дуже засмучений цим фактом. Співробітник департаменту, який мав би бути взірцем, скоїв правопорушення. Я неодноразово проводив наради з підлеглими та суворо попереджав про відповідальність і серйозні наслідки в разі отримання неправомірної вигоди. Також підкреслював, що винних обов’язково буде притягнуто до відповідальності, - зазначив керівник департаменту.

Андрій Єрмолаєв заявив, що був проінформований про можливий факт правопорушення та звернувся до правоохоронних органів  з проханням розібратися у ситуації.

- Останнім часом з достовірних джерел мені стало відомо про те, що в нашому департаменті є люди, які можуть порушувати законодавство. Тому на початку листопада було направлено лист до правоохоронних органів з проханням провести перевірку. До останнього моменту мені було невідомо про те, яка робота ведеться в цьому напрямку, і я сподівався, що інформацію буде спростовано. Але, на жаль, правопорушення сталося.

Керівник департаменту підкреслив, що максимально сприятиме правоохоронцям у розслідуванні правопорушення.

- Ми відкрито співпрацюємо з правоохоронцями у розслідуванні даного випадку. Я розумію, що  подія набула широкого суспільного резонансу та може зашкодити репутації департаменту. Для всіх працівників міської ради це має стати повчальним уроком.

За словами Андрія Єрмолаєва, факт правопорушення не повинен зашкодити тим співробітникам, які працюють чесно та прозоро, тому він  докладатиме всіх зусиль, щоб відновити довіру миколаївців.

- Я розумію, що після вчинення правопорушення, довіру до департаменту може бути підірвано, в тому числі це може відбуватися в політичних цілях. Існування департаменту не підтримують деякі депутати міської ради, тому що наша робота може зачепити чиїсь особисті бізнес-інтереси. Співробітники докладають усіх зусиль, щоб відновити довіру. На жаль, це людський фактор, і ніхто від цього не застрахований. Фахівців, які працюють чесно і прозоро, буду захищати, - резюмував Андрій Єрмолаєв.

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/112018/15112018_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: