Мапа порталу

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич провів черговий прийом городян

У вівторок, 13 листопада, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич провів черговий прийом городян, під час якого до керівника міста звернулися 9 миколаївців.

Переважна більшість питань стосувалася житлово-комунальної сфери. Так, мешканка будинку по вул. 2 Набережній пані Лариса звернулася до міської влади з питанням стосовно прокладання водопровідних мереж до цієї вулиці. Проект вже виготовлено, та роботи все не починають, тож мешканці вирішили попросити міського голову прискорити даний процес. За словами першого заступника директора департаменту житлово-комунального господарства Олександра Брижатого, питання знаходиться на контролі. Наступного року заплановано виконання капітального ремонту дорожнього покриття по вул. 2 Набережній, тож прийнято рішення спочатку прокласти водопровід, а потім заасфальтувати дорогу.

Олександр Сєнкевич доручив департаменту житлово-комунального господарства переглянути проектну документацію, внести коригування та передбачити кошти у бюджеті 2019 року. Крім того, міський голова дав доручення керівнику МКП «Миколаївводоканал» організувати підвезення води для місцевих жителів у зимовий період.

Олександр Сєнкевич розглянув кілька звернень стосовно ремонту покрівель житлових будинків. Пенсіонерка Галина Сергіївна розповіла керівнику міста, що двоповерхівка по вул. Набережній, де вона мешкає, була збудована в 1948 році. Шиферна покрівля розсипається та протікає. Городяни написали клопотання до міської влади, намагалися звернутися до депутата по округу.

Олександр Сєнкевич надав доручення департаменту житлово-комунального господарства вийти на місце, вивчити питання та включити об'єкт до переліку на 2019 рік.

У будинку по вул. Великій Морській ремонт покрівлі на даний час триває. Проте жителі вважають, що заявлений підрядником графік завершення робіт не дотримується. Скаржаться миколаївці й на низьку якість робіт. За інформацією Олександра Брижатого, відповідно до договору ремонт покрівлі має бути завершено до кінця поточного місяця. Була певна затримка через відсутність спеціалізованої техніки, яка на даний час вже в наявності. Технагляд звітує, що готовність об’єкту становить 70%. Олександр Сєнкевич зазначив, що невідкладно проведе зустріч з представниками технагляду та  запевнив, що особисто контролюватиме дане питання. Департаменту житлово-комунального господарства доручено взяти на жорсткий контроль графік та якість виконання робіт.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/112018/13112018)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: