Мапа порталу

У Миколаєві відбувся чемпіонат міста з бігу на витривалість серед юнаків «Майбутні зірки витривалості» «Ліга витривалості-2018» VI етап

10 листопада в парку «Перемога» пройшов «Чемпіонат м. Миколаєва з бігу на витривалість серед юнаків» «Майбутні зірки витривалості» «Ліга витривалості-2018» VI етап.

Змагання відбулись під керівництвом управління у справах фізичної культури і спорту міської ради. Безпосереднє проведення заходу здійснила громадська організація «Федерація легкої атлетики Миколаївської області». Керівник змагань старший тренер МВУФК відділення легкої атлетики – Кілярський В.Г., головний секретар інструктор-методист МСДЮСШОР з легкої атлетики - Бондаренко Г.В. Суддівство забезпечили тренери МСДЮСШОР з легкої атлетики, ДЮСШ-5.

У змаганнях взяли участь спортсмени-легкоатлети Миколаївських спортивних шкіл МСДЮСШОР, МВУФК, ДЮСШ-5, ДЮСШ «Спартак», ДЮСШ Нової Одеси, загалом понад 100 осіб.

Спортсмени змагалися у наступних категоріях 2003-2004р.н., 2005 – 2006р.н. на дистанції 1км, а у категорії 2007р.н. та молодші змагалися на дистанції 500м.

Переможці та призери змагань отримали грамоти та медалі від управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради.

Учасники чемпіонату отримали призи від редакції міської газети "Вечерний Николаев" та партнера змагань ПрАТ «Лакталіс – Миколаїв».

Управління у справах фізичної культури і спорту

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/112018/13112018_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: