Мапа порталу

Департамент фінансів підготує новий проект рішення про внесення змін до бюджету Миколаєва, враховуючи коригування, запропоновані депутатами міської ради

У роботі позачергової 46 сесії міської ради зробили перерву до 9 листопада. Таке рішення було прийнято у зв’язку з необхідністю внести зміни до проекту рішення міської  ради про перерозподіл коштів міського бюджету.

-   На 46 позачерговій сесії міської ради 7 скликання пропонувалося розглянути бюджетні питання, - зазначив мер Олександр Сєнкевич. – Зранку в міськраді відбулося засідання бюджетної комісії, під час якого депутати прийняли низку рішень. Прошу голову комісії Олександра Бернацького озвучити дану інформацію.

Голова комісії повідомив, що депутати рекомендували відкоригувати погоджений виконкомом міськради проект рішення про внесення змін до бюджету: як по управлінням, департаментам, так і по департаменту житлово-комунального господарства.  Всі коректування передано департаменту фінансів міської ради. Після внесення змін винести проект на розгляд сесії.

Олександр Сєнкевич, натомість, запропонував розробити новий проект рішення, який би включав всі зміни, внесені бюджетною комісією.

-  Пропоную зробити перерву в засіданні сесії до п’ятниці. Щоб не звучало зауважень про кулуарне прийняття рішень, завтра сформований проект рішення буде опубліковано, а у п’ятницю його винесуть на чергове засідання виконкому міської ради та на розгляд сесії, - сказав міський голова.

Депутати голосуванням затвердили процедурне рішення про оголошення перерви у роботі сесії до 9 листопада.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради    

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/112018/07112018)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: