Мапа порталу

Працівників соціальної сфери привітали з професійним святом

У вівторок, 6 листопада, в академічному українському музичному драматичному театрі відбулись урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Зі словами привітання до тих, чия праця сповнена гуманізму, милосердя і тепла, звернулися Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, директор Миколаївського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Світлана Янковська, голова обласної організації профспілок працівників державних установ Таміла Бугаєнко.

- Дорогі працівники соціальної сфери! Я знаю, який непростий ваш труд. Професія соціального працівника є найважчою, тому що ваша праця пов’язана з наданням допомоги людям для вирішення проблемних питань. До соціальних служб звертаються різні категорії населення. Отримуючи послуги, іноді вони навіть не дякують у відповідь. Сьогодні я особисто хочу висловити вдячність всім соціальним працівникам за турботу, увагу до своїх клієнтів. Незважаючи на особисті негаразди, ви допомагаєте іншим та створюєте навколо себе позитивну доброзичливу атмосферу. Ви - обличчя міської влади, тому що, перш за все, у критичні моменти громадяни звертаються саме до соціальних служб. Мені приємно працювати разом з вами в одній команді. Бажаю міцного здоров’я, успіхів і здобутків у вашій нелегкій справі, - сказав Олександр Сєнкевич.

За сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята кращих представників галузі мер відзначив нагородами. Подячними листами міського голови нагороджені працівники соціальних  служб міста: начальник відділу управління соціальних виплат і компенсацій Заводського району Довгань Поліна Владиславівна, заступник директора міського територіального центру соціального обслуговування Колесник Тетяна Володимирівна.

З нагоди святкування професійного свята Почесними грамотами Миколаївської обласної державної адміністрації нагороджено начальника управління соціальних виплат і компенсацій Центрального району Кульбацьку Наталію Олександрівну та заступника директора міського територіального центру соціального обслуговування Садову Наталю Анатоліївну.

Почесною грамотою обласної ради нагороджені заступник директора департаменту праці та соціального захисту населення Чорна Ірина Іванівна, заступник директора міського Центру соціальної реабілітації дітей інвалідів Пирогова Оксана Петрівна.

Вдячність працівникам соціальної сфери міста за самовіддану, наполегливу працю, та тепло сердець, яке вони дарують людям також висловили директор Світлана Янковська та Таміла Бугаєнко.

Почесні грамоти департаменту ОДА Світлана Янковська вручила директору центру реінтеграції бездомних громадян Востриковій Ользі Іванівні та начальнику відділу управління соціальних виплат і компенсацій Центрального району Бобровій Ользі Василівні.

Нагородами президії Миколаївської обласної організації профспілок відзначені голова профспілкової організації департаменту  Гром Марина Анатоліївна та голова профспілкового комітету міського територіального центру Лісневська Валентина Андріївна. Їх соціальним працівникам вручила Таміла Бугаєнко.

Під час урочистого заходу також відзначили переможців спартакіади з шести видів спорту, яку проводили з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Переможці з окремих видів отримали грамоти.

 Команда, яка вперше отримала Кубок за спортивні досягнення серед колективів департаменту, - команда «Форсаж», у складі якої працівники управління соціальних виплат і компенсацій Інгульського і Корабельного  районів. Кубок капітану команди Олені Мілевській вручив начальник управління у справах фізичної культури і спорту Олег Машкін.

Упродовж заходу для усіх присутніх звучали музичні вітання від творчих колективів міста.

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/112018/06112018_4)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: