Мапа порталу

Олександр Сєнкевич подякував працівникам житлово-комунального підприємства за сумлінну роботу та відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич подякував працівникам житлово-комунального підприємства за сумлінну роботу та відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків. У п’ятницю, 26 жовтня, відбулася зустріч мера Миколаєва з фахівцями ремонтної бригади ЖКП «Бриз», під час якої Олександр Сєнкевич вручив миколаївцям Почесні грамоти міського голови.  

Наприкінці літа у житловому будинку Заводського району міста  трапилася подія, яку можна назвати надзвичайною, втім, такою вона й була для місцевих мешканців. У одній з квартир проживав усамітнений чоловік, який за довгі роки перетворив оселю у звалище сміття. Коли він помер, сусіди звернулися за допомогою. За роботу взялися фахівці житлово-комунального підприємства «Бриз». Як розповів керівник ЖКП Андрій Вецало, щоб проникнути до помешкання, довелося викликати МНСників, які за допомогою бензопил звільнили прохід. З помешкання вивезли 12 причепів сміття. Робітники очистили захаращену квартиру, де панували жахливий сморід та антисанітарія.    

Олександр Сєнкевич відзначив, що часто праця звичайних робітників залишається непомітною для більшості миколаївців.

-   Коли у місті виникають аварійні чи позаштатні ситуації, більшість з городян не знають, як і хто їх усуває. А за будь-якою справою стоять звичайні люди, працівники сфери житлово-комунального господарства, - сказав міський голова. – Часто нагороджують лише керівників, залишаючи поза увагою щоденний трудовий подвиг простих робітників. Тож сьогодні хочу подякувати фахівцям, які сумлінно виконують свої обов’язки, роблять звичну справу, яка, насправді, є дуже важливою для всіх городян.

Олександр Сєнкевич вручив миколаївцям Подячні листи міського голови.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/102018/26102018_4)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: