Мапа порталу

Колектив СК «Зоря» просить міську раду вирішити питання з передачею спорткомплексу у власність Миколаєва

Сьогодні, 19 жовтня, під час другого пленарного засідання 42-ї сесії Миколаївської міської ради до колег звернувся народний депутат України Вадим Підберезняк. Він висловив стурбованість колективу СК «Зоря» ходом передачі спорткомплексу до міської комунальної власності та закликав міську раду якомога швидше поставити крапку в цьому питанні.

Вадим Підберезняк зазначив, що в «Зорі» спортивну майстерність відточує понад 1000 дітей, а колектив комплексу налічує близько 100 педагогів. За його словами, через перехідний період, пов'язаний з початком передачі спорткомплексу до міської власності, його спортивна сім'я знаходиться в підвішеному стані.

Як додав директор СК «Зоря» Віталій Барський, завод «Зоря»-«Машпроект» припинив фінансування даного об'єкту. У зв'язку з цим виникла низка складнощів. Так, за його словами, на даний момент через фінансові проблеми у команд, які тренуються в «Зорі», немає можливості брати участь у виїзних спортивних форумах.

У свою чергу, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич зазначив, що дане питання знаходиться на контролі. Так, в облдержадміністрації відбулася нарада, на якій обговорювалася озвучена проблема.

- Все глави фракцій були присутні в облдержадміністрації на зустрічі з керівництвом підприємства «Зоря»-«Машпроект». Там, крім іншого, порушивалися технічні питання, пов'язані з передачею спорткомплексу в міську власність. Більш того, обговорювалася участь заводу «Зоря»-«Машпроект» у відновленні інфраструктури спортивного комплексу на паритетних умовах - 50/50, - сказав Олександр Сєнкевич.

Депутати міської ради висловили колективу СК «Зоря» свою підтримку. Наталя Манзюк, Олена Кисельова, Юрій Гранатуров відзначили, що місто захистить інтереси тренерів та їх вихованців.

У підсумку керівник міста попросив найближчим часом провести засідання трьох депутатських комісій: бюджетної, гуманітарної та з питань гласності та законності, - за участю представників НВКГ «Зоря»-«Машпроект» і колективу спорткомплексу, щоб спільно виробити шляхи вирішення проблеми.

  

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2018/102018/191018_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: