Мапа порталу

Інформація, про реалізацію державної політики у сфері електронного урядування

Державне агентство з питань електронного урядування України є центральним органом виконавчої влади, який реалізує державну політику у сфері електронного урядування і зацікавлений у тому, аби інструменти е-урядування набували якомога більшого поширення серед громадян. Зокрема, електронні послуги, які є зручними для людей, дозволяють економити час та оптимізувати роботу надавачів послуг.

Наразі громадянам доступна низка електронних послуг для фізичних осіб-підприємців. На сайті «Онлайн-будинку юстиції» (https://online.minjust.gov.ua/) та Урядовому порталі (https://www.kmu.gov.ua/) можна зареєструвати ФОП, включити відомості про нього до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, внести зміни в КВЕДи та припинити підприємницьку діяльність (Е-послуги дозволяють зробити все це за лічені хвилини).

Також надається підтримка міжнародної організації «Фонд Східна Європа», яка є виконавцем швейцарсько-української програми «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP).


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: