Мапа порталу

7 дітей із Центрального району, які виховуються в будинку сімейного типу, відпочинуть у Міжнародному дитячому центрі "Артек" (Пуща-Водиця)

Протягом тижня відділом з гуманітарних питань та оборонної і мобілізаційної роботи адміністрації Центрального району проведено роботу щодо відбору дітей із пільгових категорій для відпочинку в ДЦ «Артек. Пуща-Водиця».

З 18 жовтня за безкоштовними путівками в табір поїдуть семеро дітей з дитячого будинку сімейного типу родини Коваленків – двоє рідних дітей та п’ятеро прийомних.

Майже місяць діти відпочиватимуть в таборі, що розмістився в мальовничому лісовому куточку Київської області. Санаторно-курортний комплекс розташований в екологічно чистій лісопарковій зоні на території 73 га.

Інфраструктура розрахована на 800 дітей і включає в себе чотири спальних корпуси, спортивні майданчики, власний пляж, кіноконцертну залу, критий басейн, їдальню, лікувально-діагностичне відділення, хореографічну залу, приміщення для роботи клубів та проведення навчального процесу.

Адміністрація Центрального району

IMAGE FOLDER (/files/2018/102018/12102018_8)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: