Мапа порталу

Для безпеки пацієнтів та персоналу, - Олександр Дем'янов поінформував, як вирішується питання з постом охорони в ЛШМД

У п’ятницю, 12 жовтня, під час виконкому міської ради головний лікар лікарні швидкої медичної допомоги Олександр Дем’янов поінформував, як вирішується питання стосовно поста охорони в медичному закладі.

Нагадаємо, що раніше виконком звертався до поліції з проханням відкрити пост охорони громадського порядку в ЛШМД і лікарні № 3. 

Як зазначив керівник лікарні, протягом двох тижнів у ЛШМД працювала приватна охоронна фірма.

-  Персонал відчував себе захищеним, пацієнти були спокійні. Протягом цього часу трапилося всього два випадки порушення громадського порядку. Один з них показовий, приблизно п'ять осіб затримано поліцією. Охорона спрацювала так, що не постраждали ні пацієнти, ні персонал лікарні. Ці фірми, які нам допомогли, я попросив, щоб вони надали нам комерційну пропозицію на конкурс. Вони готові зменшити вартість послуг вдвічі, як соціальному об’єкту, - зазначив Олександр Дем’янов.

Головний лікар додав, що він спілкувався з міським головою Олександром Сєнкевичем, за словами якого в місті триває робота стосовно створення муніципальної охорони.

-  Процес на стадії оформлення документації, якщо до нового року встигнуть це зробити, буде муніципальна охорона. Якщо ні, за рахунок економії бюджетних коштів оголосимо конкурс на забезпечення охорони об’єкту, - повідомив Олександр Дем’янов.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/102018/12102018_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: