Мапа порталу

В Центральному районі відбувся рейд з ліквідації стихійної торгівлі: зафіксовано ряд порушень

У четвер, 4 жовтня, фахівцями відділу з координації торгівлі та підприємництва адміністрації Центрального району організовано та проведено рейд з ліквідації стихійної торгівлі по вул. 3-тій Слобідській та вул. Чкалова.

За результатами рейду, складено 2 адміністративні протоколи, порушників запрошено на засідання адміністративної комісії, для прийняття рішення відповідно до законодавства. Робота в даному напрямку триває.

Одночасно було проведено певну роботу на об’єктах «Швидко гроші», «Ваша Готівочка», «Поехали с нами», «Артландія», «Золотой ключик» по недопущенню розміщення без рішення виконкому Миколаївської міської ради рекламних засобів по вул. Садовій та по пр. Центральному. За результатами надано 7 попереджень щодо недопущення в подальшому розміщення незаконних рекламних засобів. У разі виявлення повторних порушень їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності, а незаконні споруди демонтовано.

Також, по пр. Центральному, ріг вул. 3 Слобідської, було зафіксовано, що біля квіткового ряду на проїжджій частині є часткове злиття води. Прилегла територія знаходилась у неналежному санітарному стані.

Керуючись ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, Правил благоустрою, санітарного утримання території, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві, затверджених рішенням Миколаївської міської ради від 16.05.2013 № 28/10,  13 особам надано попередження щодо недопущення в подальшому злиття води на проїжджу частину та порушень вищевказаних правил. По завершенню перевірки усі об’єкти були приведені у належний санітарний стан та мали належний зовнішній вигляд.

Адміністрація Центрального району

IMAGE FOLDER (/files/2018/102018/05102018_4)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: