Мапа порталу

У Заводському районі пройшов турнір на кубок Миколаївської області серед молоді по тактико-спеціальній підготовці

29 вересня в Заводському районі ГО «Федерація охоронців Миколаєва», ГО «Скіф тактик центр» спільно із відділом з гуманітарних питань та спорту адміністрації Заводського району на базі стадіону «Юність» організували проведення щорічного турніру на Кубок Миколаївської області серед молоді по тактико-спеціальній підготовці в рамках Програми Президента України «Захисник Вітчизни».

У турнірі взяло участь 5 команд, понад 40 учасників. Привітати учасників та побажати чесної та відкритої боротьби прийшли перший заступник голови адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради Анатолій Яковина, депутат Миколаївської міської ради В’ячеслав Карцев, організатори заходу.

За результатами проходження всіх етапів турніру у запеклій боротьбі І місце виборола команда  «Тактик центр Скіф», ІІ місце посіла команда «Корд», ІІІ місце команда «Патріот».

Команди - переможці нагороджені пам’ятним кубком, медалями, грамотами.

Організатори турніру висловлюють щиру подяку за підтримку та допомогу у проведенні заходу Народному депутату України Борису Козирю та адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради.

Адміністрація Заводського району

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/102018/02102018)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: