Мапа порталу

У Миколаєві відкрили Містечко Дружби

У суботу, 29 вересня, на головній площі Миколаєва - Соборній відбулося відкриття Містечка Дружби.

Містечко Дружби - ініціатива Ради національних товариств Миколаївської області. Побувавши в ньому, можна ближче познайомитися з традиціями, кухнею і культурою різних народів, зробити фото в спеціальній фотозоні, а також взяти участь в яскравих майстер-класах. Цього року проект втілили в життя за рахунок коштів Громадського бюджету Миколаєва.

Містечко відкрили в рамках Всеукраїнського фестивалю національних культур «Дружба», який з 28 по 30 вересня проходить в нашому місті.

- Дружба - це те, що об'єднує всіх нас, не дивлячись на різні інтереси та уподобання, віросповідання. Хочу сказати, що Миколаїв - мультикультурне, багатонаціональне місто, яке тепло вітає усіх своїх гостей, - сказав Олександр Сєнкевич. - Я радий, що в Миколаєві проходить фестиваль національних культур «Дружба». Бажаю всім добра, мирного неба над головою і усього найкращого!

Присутніх також привітав депутат міської ради В'ячеслав Карцев.

- Всеукраїнський фестиваль «Дружба» - знакова подія для нашої країни. Приємно, що проводити його стало доброю традицією. Бажаю всім натхнення, любові, здоров'я і процвітання! - сказав В'ячеслав Карцев.

 Відзначимо, що в цей день за значний внесок у розвиток міжнаціональних відносин, культури, освіти і науки Миколаївському міському голові Олександру Сєнкевичу вручили нагороду Ради національних товариств України.

  

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_9/290918)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: