Мапа порталу

Брифінг: Підвищення ефективності взаємовідносин підприємств морегосподарського комплексу з громадою Миколаєва

У п’ятницю, 28 вересня, в міськраді пройшов брифінг з питання підвищення ефективності взаємовідносин підприємств морегосподарського комплексу з громадою міста Миколаєва. З представниками ЗМІ спілкувалися Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, голова новоствореної робочої групи Едуард Волошинович, його заступники Петро Мойсол, Володимир Беглиця.

Олександр Сєнкевич пояснив, чому дане питання має стратегічне значення для розвитку Миколаєва.

- У нас немає короткострокових перспектив розвитку кораблебудування у Миколаєві. Тож, місту довелося обрати стратегію, за якої перевага віддається розвитку морегосподарського комплексу, перевалки вантажів, комплексної інфраструктури. Часто звучала пропозиція навіть про запровадження посади заступника міського голови саме з даного напрямку. Я часто зазначаю, що проти функціонування в Миколаєві портів у тому вигляді, як вони є на даний час. У нашого міста великі проблеми з комунікаціями, транспортною інфраструктурою. Замість того, щоб будувати нові соціальні об’єкти, купувати обладнання для лікарень, ми займаємося ліквідацією обвалів каналізаційних колекторів, відновленням дорожньої інфраструктури, яку розбиває великовантажний транспорт. На даний час склалася критична ситуація з Південнобузьким мостом, який найближчим часом перекриють для руху вантажного транспорту. Крім того, постає проблема з вивезенням ТПВ, адже полігон знаходиться в районі Малої Коренихи. Всі ці питання випливають з неналежного функціонування підприємств морегосподарського комплексу. Після тривалого обговорення з представниками громадських рад було створено робочу групу з підвищення ефективності взаємовідносин підприємств морегосподарського комплексу з громадою Миколаєва, - заявив Олександр Сєнкевич.

Під час брифінгу було анонсовано, чим саме займатиметься робоча група, крім того, міський голова відповів на запитання представників ЗМІ. Пропонуємо переглянути відео.

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_9/28092018_7)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: