Мапа порталу

Місто допоможе миколаївцям, які проживають по вул. 9 Воєнній, 33, впоратися з наслідками пожежі

У п'ятницю, 28 вересня, відбулося чергове засідання виконкому міськради, під час якого розглянули питання надання допомоги для ліквідації наслідків пожежі в житловому будинку по вул. 9 Воєнній, 33.

- 25 червня цього року в будинку за адресою: вулиця 9 Воєнній, 33 сталася пожежа. Це одноповерховий будинок, 1917 року побудови. Там проживають 2 жінки - жінка з інвалідністю та пенсіонерка, а також 4 малолітніх дитини. Пожежа сталася внаслідок короткого замикання, причиною якого стало затікання води під час дощу в проводку. Вигоріло 2 кімнати. Люди були врятовані. Під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки адміністрація Центрального району порушила питання надання допомоги шляхом виділення матеріалів з матеріального резерву. Для відновлення покрівлі необхідно близько 30 листів шиферу, брус, цвяхи, - розповів Олександр Герасіменя, начальник міського управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

У підсумку члени виконкому міськради вирішили допомогти миколаївцям і проголосували за виділення необхідних матеріалів з матрезерву.

  Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_9/280918_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: