Мапа порталу

Міський голова Олександр Сєнкевич із робочим візитом відвідав міську дитячу поліклініку №3

У п’ятницю, 21 вересня, з робочим візитом до відділення відновного лікування міської дитячої поліклініки № 3 завітав міський голова Олександр Сєнкевич.  Відділення відвідали також його перший заступник  Володимир Криленко, начальник управління комунального майна міської ради  Мкртич Мкртчян, начальник управління охорони здоров’я міської ради Ірина Шамрай, заступник начальника управління охорони здоров’я міської ради з економічних питань Вікторія Яковлева.

Міський голова оглянув заклад та поспілкувався з медичними працівниками.

У відділенні відновного лікування МДП № 3 для успішного оздоровлення та лікування дітей є все необхідне: лікарі-професіонали, грамотні медичні сестри та належні умови.

Міська дитяча поліклініка № 3 розташована на ізольованій території у живописному куточку на березі річки Південний Буг. Умови та мікроклімат максимально наближені до санаторно-курортних. Режим роботи відділення – амбулаторно-поліклінічний.

Щорічно в ньому оздоровлюються та проходять лікування діти міста з хронічною патологією та ускладненнями після гострих станів. Діти отримують наступні види процедур: фізіотерапевтичні (ультразвук, світлолікування, Д’ансорваль, УВЧ, магнітотерапію, Біотрон), кисневу терапію, аероіонотерапію, інгаляції, фітотерапію, спелеотерапію, ЛФК, масаж, психокорекцію та психорелаксацію.

Основна мета відділення відновного лікування МДП № 3 – це досягнення ефекту оздоровлення шляхом комплексу призначених процедур. Жодна дитина не залишається без уваги та турботи.

Управління охорони здоров'я міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_9/21092018_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: