Мапа порталу

Онлайн знайомство з містом: Веб-камери Миколаєва

У Миколаєві функціонує система безперервної онлайн трансляції з вулиць та привабливих куточків міста.
На даний час сім відеокамер, які підключені до загальноміської системи відеоспостереження "Безпечне місто", ретранслюються до інтернет-мережі фахівцями КП "Міський інформаційно-обчислювальний центр". Мережа розширюється.

Городяни та гості міста, не залишаючи власних помешкань, можуть прогулятися набережною, помилуватися парками та скверами.

Найближчім часом до мережі Online трансляцій буде додано камери з найкращого в Україні зоопарку, де утримуються рідкісні види тварин.

Знайомтеся з Миколаєвом ближче!

Привабливі місцини Миколаєва у цілодобовому режимі доступні на каналі "Mykolaiv Secure" в Youtube.

За інформацією керівника комунального підприємства Євгенія Богаченка, в 2018 році за підтримки депутатського корпусу та міського голови Олександра Сєнкевича виділено кошти з міського бюджету на розвиток системи відеоспостереження.

Наразі ведуться монтажні роботи з встановлення додаткових камер, які будуть включені до загальноміської мережі відеоспостереження.

До кінця поточного року буде встановлено більш ніж 60 відеокамер у місцях масового перебування городян, на жвавих ділянках автошляхів, реконструйованих в поточному році парках та скверах, тощо.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

Набережна

Соборна площа

 Громадський простір_фотозона на Соборній

 Сквер подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Алея Слави

Громадський простір "Понтон"

Сквер ім. В.М.Чорновола

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: