Мапа порталу

Олександр Сєнкевич привітав учнів та педагогів Академії дитячої творчості з новим навчальним роком

У понеділок, 3 вересня, міський голова Олександр Сєнкевич відвідав школу «Академія дитячої творчості» і взяв участь в урочистій лінійці, присвяченій Дню знань. Мер Миколаєва привітав хлопців та дівчат, педагогів з початком нового навчального року.

- Академія дитячої творчості відома не тільки в Україні, а й за її межами. Її копіюють, з неї беруть приклад. Це свідчить про те, що її педагоги дають якісні знання нашим дітям, - сказав Олександр Сєнкевич. - Дорогі хлопці та дівчата, сьогодні важливий день. Адже починається новий навчальний рік. Ви будете отримувати не тільки нові знання, які знадобляться вам у подальшому житті. У школі ви знайдете нових друзів. Підтримуйте один одного, допомагайте один одному у вирішенні повсякденних завдань.

Міський голова подякував педагогічному колективу навчального закладу за високий професіоналізм і прагнення розвивати освітню сферу Миколаєва.

- Сьогодні ми працюємо над тим, щоб умови навчання в школах міста покращувалися. Незважаючи на всі існуючі складнощі, ми зможемо виконати це завдання! Вітаю всіх зі святом! - підкреслив Олександр Сєнкевич.

 Миколаївська спеціалізована школа І–ІІІ ступенів мистецтв і прикладних ремесел «Академія дитячої творчості» розпочала роботу у 1994 році.

 Однією з провідних ідей концепції школи є розвиток творчого потенціалу, закладеного в дитині природою. Сьогодні школа здійснює інноваційну освітню діяльність, має можливість доповнювати і вдосконалювати різноманітні освітні потреби дитини, здійснювати принципи гуманізму, демократизму, диференціації в навчально-виховному процесі закладів освіти нового типу.

 

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_9/030918)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: