Мапа порталу

Служба у справах дітей Миколаївської міської ради перевірила якість надання послуг з відпочинку у закладі санаторного типу "Таврія" (м. Скадовськ): там відпочиває 71 юний миколаєвець

15 серпня 2018 року представники Служби у справах дітей Миколаївської міської ради та тендерного комітету Миколаївської міської ради здійснили виїзд до комунального підприємства «Дитячий заклад санаторного типу «Таврія»» (м. Скадовськ) з метою перевірки якості надання послуг з відпочинку дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Загалом заклад забезпечує відпочинковими послугами 71 дитину.

Оскільки на відпочинок відправилися миколаївці з інвалідністю, адміністрація закладу розробила план тематичної зміни таким чином, щоб врахувати фізичні та вікові особливості маленьких відпочивальників. Вони отримають кваліфікований догляд та цікаве дозвілля протягом 14 днів. Додатково, окрім вихователів, діток супроводжують спеціалісти з реабілітації та сурдоперекладу.

Адміністрацією закладу створено всі умови для комфортного проживання відпочивальників. Кімнати просторі та затишні, умебльовані відповідно до вікових особливостей. Харчування якісне та різноманітне. На території закладу облаштовані майданчики та альтанки для дозвілля на свіжому повітрі.

Кожен загін має свою назву та колір - це відображено на футболках, які  дітки отримали в подарунок. Під час відпочинку передбачено змістовне дозвілля: розважальні заходи, ряд пізнавальних екскурсій, гурткова робота за інтересами.  Так, нещодавно наші діти відвідали дельфінарій м. Скадовська. Малеча отримала незабутні враження та емоції. Також проведено пізнавальну екскурсію до краєзнавчого музею м. Скадовська, під час якої діти ознайомились з історією міста та особливостями його розвитку.

За словами адміністрації закладу, ще безліч сюрпризів чекає на наших шукачів пригод. Тож маємо надію, що відпочинок на березі Чорного моря подарує дітям безліч нових друзів, позитивні емоції та враження. І у шкільному творі «Як я провів літо» маленьким відпочивальникам буде чим поділитися з однокласниками.

Служба у справах дітей міської ради 

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_8/17082018)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: