Мапа порталу

Частина вулиці Адміральської на початку вересня стане пішохідною: у Миколаєві планують заходи з нагоди Дня міста та Дня підприємця

У четвер, 16 серпня, виконком міської ради погодив рішення про обмеження руху та внесення змін в організацію дорожнього руху транспортних засобів у Миколаєві.

Як доповів начальник управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій міської ради Олег Манушевич, у зв’язку з проведенням заходів до Дня підприємця планується з 1 по 2 вересня 2018 року визначити пішохідною зоною вул. Адміральську, від вул. Соборної до вул. Лягіна.

Відповідно до рішення виконкому, органам виконавчої влади доручено встановити транспортні огородження (нежорсткого типу), які унеможливлять рух транспортних засобів, та відповідні дорожні знаки для забезпечення безпеки дорожнього руху.

Крім того, з метою підготовки відзначення 229 річниці заснування м. Миколаєва, забезпечення стабільної життєдіяльності міста, безпеки руху пішоходів та транспорту з 5 по 11 вересня буде обмежено рух транспорту по вул. Адміральській, від вул. Декабристів до вул. Московської. Управлінню патрульної поліції у м. Миколаєві департаменту патрульної поліції рекомендовано забезпечити охорону громадського порядку та контроль за дорожнім рухом на визначеному відрізку дороги та прилеглій вулично-дорожній мережі.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_8/16082018_1)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: