Мапа порталу

Школа №36 чекає на учнів!

У понеділок, 13 серпня, під час апаратної наради за дорученням першого заступника міського голови Володимира Криленка керівник управління освіти Миколаївської міської ради Ганна Личко надала інформацію про наповнюваність учнями школи №36, яка 1 вересня розпочне свою роботу після реконструкції.

Так, на даний час до школи зараховано 66 дітей. Серед бажаючих – ще 71 особа, документи ще оформляють.

-         До першого класу зарахували 22 дитини, маємо ще 17 бажаючих. Перший клас однозначно відкриваємо, навчання здійснюватиметься в рамках реформи «Нова українська школа». Повністю будуть укомплектовані 7,8,9 класи. Час ще є, ми чекаємо бажаючих, - зазначила Ганна Личко.

Володимир Криленко доручив керівнику управління освіти провести збори з батьками та поінформувати про ситуацію з наповнюваністю навчальних класів.

-         Батьки мають знати реальну картину та розуміти, що не можна працювати з класом, в якому лише 5 дітей, це заборонено інструкціями. Доводьте цю інформацію, - сказав перший заступник мера.

Міський голова Олександр Сєнкевич погодився, що кількість дітей недостатня для нової школи, яку будуть облаштовувати за сучасними вимогами.

-         Слід розібратися з цим питанням та попрацювати над наповнюваністю школи. Подумайте над тим, щоб запропонувати для дітей, наприклад, шкільний автобус, - запропонував мер.

Ганна Личко відзначила, що для даного закладу можна організувати шкільний автобус для підвезення миколаївців з обмеженими фізичними можливостями, адже там є ліфт та всі умови для інклюзивного навчання.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_8/13082018)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: