Мапа порталу

У Миколаєві почали демонтувати нелегальні газозаправні станції

У п’ятницю в Інгульському районі, на перетині Херсонського шосе та вул. 9 Лінія, демонтували газозаправну станцію, розміщену без дозвільних документів.

Як повідомив директор департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Андрій Єрмолаєв, перевірки дотримання вимог законодавства при встановленні даних об'єктів розпочалися кілька місяців тому.

-         Фахівці систематично проводили рейди районами Миколаєва, за результатами виявлено заправки, які розміщені на землі комунальної власності та працюють без дозвільних документів. Зробили фотофіксацію, а потім перевірили в управлінні архітектури та містобудування, управлінні земельних ресурсів наявність дозвільних документів. Оскільки дозволів немає, подали інформацію на розгляд комісії з питань упорядкування та розміщення об'єктів торгівлі, отримали акти на демонтаж. За 10 днів власнику об’єкта винесено попередження. У даному випадку власник погодився самостійно прибрати нелегальну заправку, я можу лише вітати таку ініціативу, - зазначив директор департаменту.       

Незабаром в Інгульському районі стане ще на дві незаконні газозаправні станції менше. Робота триває

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_8/10082018_5)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: