Мапа порталу

В адміністрації Центрального району відбулася нарада щодо виконання вимог нового ЗУ про посилення захисту прав дитини

У вівторок, 7 серпня, в адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради проведена робоча нарада за участі заступника голови адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради Шкуренко Г.Ф., заступника голови адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради Мураховської І.М., заступника начальника Центрального відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Ткаченко І.М., старшого інспектора філії Державної установи «Центр пробації»в Миколаївській області – Бойчук Ю.І., головного спеціаліста відділу з гуманітарних питань та оборонної і мобілізаційної роботи Аверіна А.В.

Під час наради обговорювались шляхи виконання вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів» від 07.12.2017 № 2234-VIII.

На теперішній час адміністрація має законні підстави для проведення громадських робіт лише для забезпечення зайнятості осіб, які перебувають на обліку в територіальних органах Державної служби зайнятості. При цьому питання стосовно корисних робіт на рівні міської ради не врегульовано.

Адміністрація Центрального району підтримує та вважає необхідним прийняти відповідні рішення для проведення суспільно корисних оплачуваних робіт для примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів в м.Миколаєві.

Адміністрація Центрального району

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: