Мапа порталу

Депутати звернулися до міського голови Олександра Сєнкевича з проханням сприяти вирішенню питання щодо зниження вартості водопостачання для жителів мкрн. Варварівка

У середу, 8 серпня, депутати постійної комісії міської ради з питань економічної і інвестиційної політики, планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку розглянули питання стосовно часткової компенсації вартості тарифу на воду для жителів  мкрн. Варварівка.

Голова постійної комісії Олександр Бернацький поінформував, що вартість 1 м³ води в Варварівці складає 60 грн, а для інших жителів Миколаєва - близько 9 грн.

- Відомо, що у Варварівці немає централізованого водопостачання, подача води здійснюється автомобільним транспортом. Один автомобіль може привезти 5  м³ води, що коштує 300 грн. До мене багато разів зверталися жителі, щоб ми спробували якось вирішити цю проблему.

Голова постійної комісії зазначив, що Адміністрація Центрального району розробила зміни до Програми ЖКГ, де відшкодування різниці передбачено. Розробили і тарифи для перевізників. Залишилося визначити алгоритм, яким чином повинна здійснюватися компенсація вартості води.

- Можу сказати, що даний Порядок вже півроку ніяк не зрушиться  з мертвої точки, виконавчі органи не поспішають вирішувати цю проблему, - підкреслив Олександр Бернацький.

Депутати підтримали Олександра Бернацького та звернулися до міського голови Олександра Сєнкевича з проханням доручити департаменту ЖКГ терміново підготувати Порядок компенсації різниці вартості води для жителів Варварівки.

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_8/09082018_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: