Мапа порталу

Миколаївці взяли участь у 52 Міжнародних дитячих іграх (Ізраїль)

З 29 липня по 3 серпня в м. Ієрусалим (Ізраїль) відбувалися 52 Міжнародні дитячі ігри (International children's games) з 9 видів спорту. Брали участь та відстоювали честь свого муніципалітету 69 міст з 30 країн світу. Ієрусалим об'єднав понад 1500 дітей віком від 13 до 15 років з всіх континентів Світу. Місто Миколаїв делегував спортсменів з СДЮСШОР з легкої атлетики та СДЮСШОР 4 з баскетболу. У змаганнях з легкої атлетики взяли участь 7 спортсменів, які змагалися в таких дисциплінах: біг на 100 м, біг на 400 м, біг на 800 м, естафетний біг 4x100 м серед дівчат та стрибки у висоту та довжину. СДЮСШОР №4 з баскетболу взяла участь у змаганнях 4 юних спортсменів з баскетболу 3х3, який нещодавно отримав статус олімпійського виду спорту. 
На офіційній зустрічі з мером Ієрусалима Nir Barkat в муніципалітеті представник міста м. Миколаєва Манзюк Наталя та голова делегації Бугайов Анатолій вручили пам'ятні подарунки, присвячені нашому рідному місту. Запропонували співпрацю.
Всі спортсмени з легкої атлетики пройшли до фінального кола змагань. Незважаючи на спекотну погоду, легкоатлети гідно відстоювали честь свого міста та показали такі результати:
Фінал А 
естафетний біг 4 x 100 м серед дівчат - 5 місце з результатом 52,99 с. у складі: Ситчик Валерія, Геракова Анастасія, Шиян Світлана та Косюга Дар'я. До речі, у першому колі змагань дівчата показали час - 52,71 с. встановивши новий рекорд Миколаївщини!
стрибки у довжину - 8 місце з результатом 4 м 87 см посіла Шиян Світлана.
Фінал Б
біг на 100 м - 4 місце з результатом 13,54 с. посіла Геракова Анастасія.
біг на 800 м - 5 місце з результатом 2.36,24 посіла Алексєєнко Олександра.
біг на 400 м - 6 місце з результатом 1.04,84 посіла Косюга Дар'я.
стрибки у висоту - 13 місце з результатом 1 м 40 см посіла Ситчик Валерія.
біг на 100 м - 14 місце з результатом 12,35 посів Штуца Максим.
біг на 100 м - 16 місце з результатом 12,43 посів Фадєєв Олександр.
Тренери, які підготували спортсменів: Львова-Грицак Вікторія, Кілярський Володимир, Єрошкіна Оксана, Чумаченко Марина.
Першопрохідцями СДЮСШОР №4 в міжнародних змаганнях з цієї дисципліни стали: Валерій Борисовський(капітан), Дмитро Шелковський, Коваленко Ігор та Євгеній Іванко. Підготували команду тренери: Олександр Шнейдер та Ольга Литвиненко. У баскетболі 3х3 приймали участь 14 команд з таких країн світу, як: Україна, Швейцарія, Ізраїль, Австрія, Словенія, Греція, Румунія, Чорногорія, Угорщина та Чеська республіка та інші.

31 липня спортсмени з Миколаєва провели 4 гри кваліфікаційного етапу в якому отримали перемоги над Швейцарією 8:6 та Ізраїлем 15:8, програвши командам зі Словенії 14:15 та Австрії 9:12. За результатами особистих зустрічей, набравши однакову кількість балів зі Словенією та Ізраїлем, увійшли до чвертьфіналу з другого місця у групі ( Словенія –Ізраїль 8:9). Наступного дня у чвертьфіналі здобули переконливу перемогу над Угорщиною з рахунком 11:14, пройшовши до півфіналу, де зустрілися з господарями майданчику Ізраїлем, поступившись їм з рахунком 11:13. На жаль, у матчі за ІІІ сходинку команда Миколаєва, виснажена жорсткою боротьбою з командою господарів, драматично поступилася Словенії з рахунком 8:9.

Управління у справах фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради висловлює велику подяку міському голові Олександру Сєнкевичу, першому заступнику міського голови Володимиру Криленку, депутату міської ради Манзюк Наталі та депутатам міської ради за фінансову підтримку.

Управління у справах фізичної культури та спорту міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: