Мапа порталу

Депутати міської ради підтримали рішення щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО

У четвер, 19 липня, під час 2-го пленарного засідання 40-ї сесії Миколаївської міської ради депутати ухвалили рішення надати у власність учасникам АТО земельні ділянки. В цілому за участь в бойових діях наділи отримають 63 героя.

Таке рішення підтримали представники всіх фракцій міської ради, віддавши за нього 36 голосів.

Перед голосуванням до народних обранців звернувся представник міської організації ветеранів Афганістану та воїнів АТО Родіон Клепченко. Він подякував міській владі за увагу і підтримку військовослужбовців, які брали та беруть участь в антитерористичній операції, і попросив відновити роботу робочої групи з питань виділення воїнам АТО земельних ділянок. Також Родіон Клепченко запропонував її переформатувати, включивши до складу робочої групи представників військових частин і госпіталю.

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич дав доручення своєму заступнику Юрію Андрієнку вирішити дане питання. Міський голова також зазначив, що Миколаїв відчуває дефіцит вільних земельних ділянок, тому задовольнити бажання всіх учасників АТО сьогодні немає можливості.

- Територія міста не розширюється. На даний момент кількість земельних ділянок обмежена. Тому ми розглядаємо можливість виплати компенсації вартості земельних ділянок, які передбачені для учасників АТО, - зазначив Олександр Сєнкевич.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_7/190718)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: