Мапа порталу

У міській раді підбили підсумки роботи за програмою сприяння діяльності правоохоронних органів (І півріччя)

18 липня у міськраді пройшла спільна нарада за участю представників Головного управління Національної поліції в Миколаївській області, громадських формувань з охорони громадського порядку та виконавчих органів міської ради. Головував перший заступник міського голови Володимир Криленко.

Учасники підбили підсумки виконання заходів Програми «Сприяння діяльності правоохоронних органів на території міста Миколаєва на 2017-2019 роки» за І півріччя 2018 року.

Під час обговорення порушили питання щодо активнішого залучення членів громадських формувань до участі в забезпеченні громадського порядку в Миколаєві. Присутні визнали необхідність більш якісної взаємодії з ГУ Національної поліції в Миколаївської області.

У ході наради озвучили інформацію про те, що в першому півріччі 2018 року з міського бюджету виділено 500 тис. грн. на проведення ремонтів у комунальних приміщеннях міста (в кожному районі по одному), які використовуються членами громадських формувань у якості громадських пунктів охорони порядку, та співробітниками Національної поліції, як поліцейські станції для прийому громадян дільничними.

Відповідно до порядку денного, представники районних адміністрацій міста доповіли щодо виконання пунктів Програми «Сприяння діяльності правоохоронних органів на території міста Миколаєва на 2017-2019 роки», окреслили проблемні питання.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: