Мапа порталу

Громадський бюджет Миколаєва: експертна група проаналізувала проекти, подані для реалізації у 2019 році

У період з 18 червня до 17 липня 2018 року експертною групою з питань Громадського бюджету м.Миколаєва здійснювався детальний аналіз та оцінка проектів, поданих у рамках Громадського бюджету м.Миколаєва, за змістом та на можливість їх реалізації за рахунок Громадського бюджету у 2019 році.

У ході 5 засідань члени експертної групи, до складу якої увійшли представники виконавчих органів Миколаївської міської ради, фахові спеціалісти та  представники громадськості, провели комплексний аналіз 70 поданих проектів, частина проектів була доопрацьована спільно з авторами.  

За результатами розгляду 54 проекти отримали позитивну оцінку, 13 – негативну, 3 проекти були зняті з розгляду за згодою авторів.

З 54 проектів, які отримали позитивну оцінку, 26 проектів відносяться до категорії «великих» (загальна вартість проектів 23,853 млн.грн.), 28 – до категорії «малих» (загальна вартість проектів 5,3 млн.грн.).

Наступним етапом стане загальноміське голосування за проекти, які отримали позитивну оцінку.

 Списки (переліки) проектів, які отримали позитивну або негативну оцінку, опубліковані на офіційному Інтернет-порталі Миколаївської міської ради за посиланнями: https://mkrada.gov.ua/content/pozitivna-ocinka-proektiv.html та https://mkrada.gov.ua/content/negativna-ocinka-proektiv.html

 

Департамент економічного розвитку міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: