Мапа порталу

В Миколаєві з’явиться «Енергія». Міська рада ухвалила відповідне рішення

В Миколаєві буде створено перший індустріальний парк – «Енергія». Відповідне рішення 17 липня ухвалили депутати під час сесії міської ради.

Він буде розташований  в Корабельному районі й займатиме земельну ділянку площею 36 га.

Головною метою «Енергії» є забезпечення економічного розвитку та підвищення конкурентоспроможності міста, активізації інвестиційної діяльності, створення нових робочих місць, розвитку сучасної виробничої та ринкової інфраструктури.

Функціональне призначення індустріального парку полягає у створенні сучасного виробничо-промислового комплексу з розвиненою інженерно-транспортною інфраструктурою, комфортних умов для залучення стратегічних інвесторів у галузях переробної промисловості, а також науково-дослідної діяльності та у сфері інформації та телекомунікацій.

Запуск такого об’єкту дозволить збільшити надходження до бюджетів усіх рівнів.

Важливо, що міська рада своїм рішенням також затвердила концепцію індустріального парку «Енергія». Вона була побудована за результатами аналітичних досліджень та розрахунків, проведених за оприлюдненими статистичними даними, результатами наукових досліджень, прогнозними показниками та на підставі таких нормативних документів, як будівельні норми та правила, нормативи проектування промислових підприємств, технічноі документаціі постачальників ключових ресурсів.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_7/170718_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: