Мапа порталу

У будівлі Миколаївської міської ради встановити турнікет, а до сесійної зали допускати громадян при пред’явленні документів, що посвідчують особу. Такий проект рішення буде винесено на розгляд депутатів на наступній сесії, - Олександр Сєнкевич

У вівторок, 17 липня, у будівлі Миколаївської міської ради під час перерви у засіданні чергової  40-ї сесії міської ради 7 скликання, сталася гостра сутичка, в результаті якої кільком городянам завдано фізичної шкоди. Після повернення депутатів на робочі місця у сесійній залі Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич заявив, що на наступну сесію буде винесено проект рішення, що стосується забезпечення порядку у будівлі мерії.

-     Сьогодні під час перерви у засіданні сесії міської ради відбулися події, що стали інформаційним приводом для всієї України. Через це на засіданні профільної комісії вирішено підготувати на наступну сесію проект рішення Миколаївської міської ради щодо встановлення турнікету на 1 поверсі будівлі міськради, а також рішення щодо порядку доступу до приміщень управлінь, департаментів. Вільним буде доступ до Центру надання адмінпослуг, квартирного відділу, і т.д. Містянам не потрібно ходити по кабінетах. Крім того, на сесію Миколаївської міської ради будуть допускатися громадяни лише за умови пред’явлення посвідчення особи та фіксації вказаних осіб при вході до сесійної зали, - заявив міський голова.

Керівник міста зазначив, що протягом багато років у сесійній залі були ситуації, що розділяли присутніх: ставалися різні події, звучали різні думки. Проте у жодному разі не було ні побиття, ні інакших подій, що стосувалися фізичного впливу на людину.

-    Вважаю це неприйнятним! Як головуючий, передаю думку депутатів: подібні випадки просто неприпустимі, - чітко висловив свою позицію мер Миколаєва.  

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: