Мапа порталу

Про дистанційне обслуговування

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 №816-р «Деякі питання дистанційного обслуговування розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів» бюджетним установам рекомендовано здійснити організаційно-технічні заходи щодо підключення до системи дистанційного обслуговування з01 квітня 2018 року.

Системою реалізовано функції передачі розподілів відкритих асигнувань (розподілів відкритих асигнувань та розпоряджень на виділення асигнувань місцевого бюджету), отримання та передачі документів щодо планових показників, завантаження інформації щодо бюджетних зобов’язань, бюджетних фінансових зобов’язань та підтвердних документів до них, онлайн перегляду рахунків розпорядника, оплати платіжних доручень та ряду інших.

Впровадження електронного формату обслуговування клієнтів з використанням надійних засобів електронного цифрового підпису та сучасних інтернет-технологій дозволяє забезпечити повний цикл обслуговування розпорядників бюджетних коштів всіх рівнів; оптимізувати витрати на підтримку процесу обслуговування розпорядників бюджетних коштів всіх рівнів; прискорити обробку інформації, скоротити час на казначейське обслуговування бюджетів; відстежувати стан рахунків у режимі реального часу; досягти значного економічного ефекту завдяки суттєвій економії часу та зменшенню витрат, пов’язаних із друком документів та їх транспортуванням.

Станом на 12.07.2018 року Управління здійснює обслуговування 124-х установ, які фінансуються за рахунок коштів бюджету м. Миколаєва, з них 70 вже уклали договори про дистанційне обслуговування. Управління пропонує розпорядникам та одержувачам бюджетних коштів активізувати роботу з підключення до системи дистанційного обслуговування та користуватися сучасним електронним сервісом.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: