Мапа порталу

Андрій Єрмолаєв розповів про процедуру перевірки суб'єктів підприємницької діяльності на предмет дотримання Правил благоустрою

Директор департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції міської ради Андрій Єрмолаєв розповів про процедуру перевірки суб`єктів підприємницької діяльності та заходи щодо посилення безпеки у зв’язку із випадками, коли до підприємців приходять особи, які представляються співробітниками департаменту.

- Для здійснення перевірки готуються відповідні документи. Уповноважена особа зобов’язана пред’явити керівнику суб’єкта господарювання  службове посвідчення, - повідомив Андрій Єрмолаєв.

У разі виникнення сумнів щодо наявності у особи, що представляється співробітником департаменту, підприємець може зателефонувати на гарячу лінію  37-04-29 для підтвердження факту проведення у нього перевірки.

- За дорученням міського голови Олександра Сєнкевича  працівники відділу контролю та нагляду за благоустроєм будуть здійснювати перевірку підприємців в спеціальній уніформі. Незабаром це питання буде вирішено, - сказав Андрій Єрмолаєв.

Керівник департаменту зауважив, що на офіційній сторінці установи у соціальній мережі Facebook опубліковано інформацію про співробітників та їх фото.

- Ще раз закликаю підприємців бути обачними! Якщо до вас приходить особа і називає себе працівником міської ради, ви перш за все повинні перевірити його посвідчення. Ми працюємо відкрито та прозоро.

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_7/12072018_3)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: