Мапа порталу

У Заводському районі відбувся рейд з метою недопущення стихійної торгівлі

2 липня працівники відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Заводського району провели черговий рейд по вул. Рюміна та пр. Центральному з метою недопущення стихійної торгівлі.

Десятьох громадян, які здійснювали торгівлю за вищевказаними адресами, попереджено про недопущення торгівлі у невідведеному для цього місці, після чого вони припинили свої протиправні дії.

Звертаємо увагу мешканців міста на те, що торгівля в невстановлених для цього місцях призводить до неприємних наслідків: затрудняє прохід громадян по тротуару, засмічує вулиці міста, створює незручності для громадян, які проживають та працюють поблизу місць стихійної торгівлі, ускладнює проїзди автомобілів спеціальних служб.

Адміністрація Заводського району попереджує усіх громадян, які здійснюють стихійну торгівлю, про адміністративну відповідальність згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення за вищевказані дії без відповідних документів, а саме:

стаття 152. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів, тягне за собою накладення штрафу на громадян від 340 грн. до 1700 грн.

-  стаття 159. Порушення правил торгівлі на ринках, тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян от 17 грн. до 119 грн.

-  стаття 160. Торгівля з рук у невстановлених місцях, тягне за собою накладення штрафу від 17 грн. до 250 грн.

-  Стаття 164. Порушення порядку провадження господарської діяльності, тягне за собою накладення штрафу від 17000 грн. до 85000 грн. з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення чи без такої.

 

Крім того нагадуємо, якщо громадянин, придбавши неякісний продукт, після його вживання звернеться до закладу охорони здоров’я, продавець нестиме відповідальність згідно чинному законодавству.

Робота в даному напрямку триває.

Адміністрація Центрального району

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_7/03072018_4)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: