Мапа порталу

ОГОЛОШЕННЯ орендодавця

– управління комунального майна Миколаївської міської ради - про намір передати в оренду об’єкт комунального майна, щодо якого надійшла заява:

Нежитловий об’єкт, який складається з нежитлового приміщення площею 797,9 кв.м літера «Д-1», сараю літера «П1», сараю літера «Р1», сараю «Я1», навісу по вул. Адмірала Макарова,7/7 для ведення виробничо-навчальної діяльності. Вартість майна за незалежною оцінкою складає 600000 грн. Максимально можливий строк оренди 5 років. Балансоутримувач – КЖЕП Центрального району (м.Миколаїв, вул. Адмірала Макарова,7, тел.(0512) 467308).

Заяви про оренду зазначеного об’єкту приймаються протягом десяти робочих днів після опублікування оголошення в газеті «Вечерний Николаев» за адресою: м.Миколаїв, вул. Адміральська, 20, департамент надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради (робоче місце №20). У разі надходження двох і більше заяв на об’єкт оренди, орендодавець оголосить конкурс на право його оренди. За додатковою інформацією звертатися за тел. 37-40-70, 37-36-20.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: