Мапа порталу

Олександр Сєнкевич доручив вивчити досвід інших міст щодо можливості укладення договорів між міською владою та водіями маршрутних таксі без підприємств-посередників

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич доручив підготувати інформацію щодо можливості створення комунального підприємства, яке буде виконувати та контролювати роботу з організації транспортних перевезень по місту, а також матиме повноваження заключати  договори з власниками маршрутних таксі без фірм-посередників, що дозволило б водіям працювати прозоро, виключаючи усі корупційні ризики.

Таке доручення отримав начальник управління транспортного комплексу, зв'язку та телекомунікацій міської ради Олег Манушевич під час апаратної наради, яку Олександр Сєнкевич провів у понеділок, 2 липня.

- До кінця поточного тижня ознайомтеся зі статутом "Вінницької транспортної компанії", вивчіть їх досвід. Внесіть свої пропозиції щодо можливості створення комунального підприємства та надайте цю інформацію мені на розгляд, - сказав міський голова.

За словами Олександра Сєнкевича, аналізуючи успішний досвід інших міст міська влада може працевлаштувати у себе або взяти на субпідряд за договором перевізників з їх транспортними засобами та віддати право перевозити людей за маршрутами своєму комунальному підприємству. Таким чином, міська влада повністю контролюватиме вихід транспорту на маршрут, матиме змогу вивчати трафік пасажирів і коригувати випуск маршрутних таксі на вулиці міста.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_6/02072018_1)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: