Мапа порталу

Управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради провело перевірку достовірності звітів для перерахунку за розміщення соціальної реклами

 Управлінням містобудування та архітектури Миколаївської міської ради була проведена перевірка достовірності наданих звітів для перерахунку за розміщення соціальної реклами, які були подані власниками рекламних засобів відповідно до  рішення виконкому міської ради від 04.10.2011 № 1015 «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами в м. Миколаєві». Розмір місячної оплати підлягає коригуванню за розміщення соціальної реклами. Перерахунок здійснюється на підставі звітів з додаванням листів-підстав та фотофіксації фактичного розміщення соціальної реклами.

В результаті перевірки було виявлено порушення одним із підприємців, який має рекламні конструкції на території міста. У звітах за 2016 – 2017 – 2018 рр. була надана недостовірна інформація, а саме у наданих звітах протягом трьох років вказані однакові фотографії, які чергуються між собою.

Cума, яку не доотримав бюджет міста за надання місць для розміщення зовнішньої реклами, складає 49505,80 грн.

На даний час триває службове розслідування виявленого порушення, а також перевірка всіх звітів за 2016-2018 роки, поданими іншими власниками рекламних засобів.

 

Управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_6/210618)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: