Мапа порталу

Міська рада підтримала надання субвенції з державного бюджету для Центрального і Заводського районів. Натомість голосів для отримання державної субвенції на Інгульский та Корабельний райони не вистачило

У середу, 20 червня, під час сесії міської ради депутати розглянули низку питань щодо внесення змін до бюджету Миколаєва, що стосуються надання субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток регіонів, зокрема Центрального, Заводського, Інгульского та Корабельного районів нашого міста.

- Субвенція на соціально-економічний розвиток регіонів надається депутатам-мажоритарникам Верховної Ради України. За пропозицією профільної депутатської комісії міської ради субвенція була розділена на 4 частини за районами міста Миколаєва, - відзначив міський голова Олександр Сєнкевич, після чого проекти рішень міської ради щодо виділення державної субвенції районам Миколаєва були винесені на голосування.

У підсумку депутати підтримали виділення субвенції з державного бюджету для Центрального і Заводського районів. Натомість голосів для отримання державної субвенції на Інгульский та Корабельний райони не вистачило.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_6/200618_3)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: