Мапа порталу

Міський голова Олександр Сєнкевич разом с головами фракцій міської ради вручив ключі від квартир особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

У середу, 20 червня, у ході другого пленарного засідання 39-ї чергової сесії міської ради міський голова Олександр Сєнкевич разом з головами фракцій  урочисто вручив ключі на помешкання городянам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Олександр Сєнкевич привітав молодь, побажав їм щастя в оселях та успішної долі.

- Вітаю молодих хлопців та дівчат з цією радісною подією та хочу побажати, щоб це житло стало для вас затишним та комфортним місцем, де ви створите своє  родинне гніздечко, сказав Олександр Сєнкевич.

Загалом цього року у Миколаєві ордери на квартири  отримали 15 осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Житло придбав виконавчий комітет Миколаївської міської ради за рахунок субвенції з державного бюджету, яка була спрямована до міського бюджету у 2017 році.  

Так, за рахунок державної субвенції міська влада придбала 10 квартир у новобудові та 5 квартир  на вторинному ринку. Усі громадяни, які отримали ордери, перебували на соціальному квартирному обліку.

Нагадаємо, 9 червня, городяни з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, отримали нові квартири, розташовані в затишному комплексі «Рів'єра». Ключі та свідоцтва на житло молодим миколаївцям вручили мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, губернатор Олексій Савченко та депутат міської ради Олена Кисельова.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_6/20062018_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: