Мапа порталу

Рішення про встановлення нових тарифів на проїзд у міському транспорті розглянуть 22 червня

Рішення «Про встановлення тарифів на перевезення одного платного пасажира та багажу у м. Миколаєві автобусами, які здійснюють пасажирські перевезення у режимах руху «маршрутного таксі» та «звичайний» буде винесено на чергове засідання виконкому міської ради 22 червня.

Нагадаємо, що у четвер, 14 червня, у ході сесії міської ради Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич доручив повторно винести на розгляд членів виконкому проект рішення щодо зміни тарифів на проїзд у міському пасажирському транспорті.

При цьому міський голова запросив до обговорення даного питання депутатів міської ради та громадськість.

Планувалося, що позачергове засідання буде скликано у п’ятницю, 15 червня. Проте, за попередньою інформацією, яку надали до департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів представники виконкому, цього дня кворуму не збереться, тож виконком не матиме повноважень приймати жодні рішення.

Інформуємо громаду Миколаєва, представників громадських організацій, працівників підприємств-перевізників, що проект рішення «Про встановлення тарифів на перевезення одного платного пасажира та багажу у м. Миколаєві автобусами, які здійснюють пасажирські перевезення у режимах руху «маршрутного таксі» та «звичайний» буде розглянуто 22 червня.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: