Мапа порталу

Нелегальні торговельні точки з продажу квасу почали демонтувати: 12 червня пройшов рейд у Заводському районі

12 червня департамент внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції міської ради спільно з патрульною поліцією провів рейд Заводським районом Миколаєва та перевірив дотримання правил благоустрою на його території.

Як повідомлялося раніше, 30 травня директор департаменту Андрій Єрмолаєв звертався до власників нелегальних точок продажу квасу з проханням в 10-денний термін самостійно прибрати об'єкти, які перешкоджають пересуванню людей, розміщені на пішохідних зонах чи зупиночних комплексах.

Сьогоднішній рейд засвідчив, що далеко не всі підприємці дослухалися до попередження, і городяни продовжують спотикатися об жовті металеві конструкції, що встановлені без будь-яких дозвільних документів.

За результатами перевірки у Заводському районі кілька конструкцій, які використовувались для торгівлі освіжаючим напоєм, вилучено примусово.

При цьому фахівці застерігають підприємців, які займаються нелегальною справою: відповідно до законодавства, робота з примусового демонтажу обладнання триватиме й надалі.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: