Мапа порталу

У Корабельному районі відбувся масштабний спортивний фестиваль "Life is sport"

У суботу, 26 травня, в Корабельному районі відбувся спортивний фестиваль "Life is sport", основною метою якого є популяризація різних видів спорту та пропаганда здорового способу життя серед миколаївців. Організатором заходу виступила організація "Територія твого розвитку" та депутат міської ради Наталія Горбенко, за підтримки управління молодіжної політики міської ради.

У цей день свою майстерність і спортивні досягнення городянам продемонстрували представники спортивних шкіл міста, а для найменших учасників фестивалю була організована насичена розважальна програма з солодощами та подарунками.

Так, в ході проведення спортивного заходу кожен бажаючий міг спробувати свої сили в піднятті штанги, освоїти прийоми самооборони від майстрів з карате, покататися на скейтборді та пограти в волейбол. Пізнавальні майстер-класи пройшли і для любителів нових фітнес-напрямків.

Відзначимо, що незважаючи на погану погоду на фестиваль зібралося чимало миколаївців. У заході взяв участь і міський голова Олександр Сєнкевич. Мер оглянув спортивні локації, а також поспілкувався з городянами.

Звертаючись до миколаївців з вітальним словом міський голова відзначив, що спорт виховує в людині почуття відповідальності та привчає до дисципліни.

- Сподіваюся, що ця спортивна подія стане доброю традицією в нашому місті. Хочу висловити вдячність батькам, які віддають своїх дітей у спортивні секції, підтримують їх та виховують у них лідерські якості. Необхідно привчати наших дітей не смітити на вулицях, говорити їм, що ламати нічого не можна, берегти те що у нас є. Цих правил повинні дотримуватися не лише діти, але й усі ми, тільки тоді наше місто стане безпечнішим і красивішим, - сказав Олександр Сєнкевич.

Учасників спортивного свята привітала та побажала позитивних емоцій, вдалих стартів та переможних фінішів депутат міської ради Наталя Горбенко.

В рамках проведення спортивного фестивалю також відбувся святковий святковий концерт за участі творчих колективів міста.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_5/26052018_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: