Мапа порталу

Адміністрація Заводського району вимощує тротуар по вул.Чкалова плиткою та проводить роботи з благоустрою інших вулиць району

На замовлення адміністрації Заводського району в особі голови адміністрації Віктора Дмитрука підрядна організація (ФОП «Агафонов») виконала ремонт тротуару по вулиці Чкалова ( від 2 Слобідської до 3 Слобідської).

Благоустрій території виконано плиткою. У 2017 році адміністрація Заводського району виконала ремонт тротуару по вулиці Чкалова (від вулиці Садова до вулиці 1 Слобідська) плиткою.

Для комфортного пересування і проживання мешканців, роботи з благоустрою вулиць Заводського району виконуються планово, щороку, за наявністю відповідного фінансування з міського бюджету.

Також на численні звернення мешканців району підрядна організація адміністрації Заводського району ТОВ «Дорбудсервіс» виконала роботи по ремонту тротуарів по вулицям Біла, Курортна, Дачна. Покриття тротуарів відновлено для комфортного пересування жителів Заводського району.

На даний час з метою благоустрою території району підрядна організація ТОВ «Миколаївавтодор» на замовлення адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради розпочала роботи з поточного ремонту внутрішньоквартальних проїздів за адресами: вул. Біла, 82, вул. Київська,8-Б.

 

                                                                                               Адміністрація Заводського району

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_5/25052018_8)

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_5/25052018_4)

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_5/25052018_5)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: