Мапа порталу

Сьогодні останній дзвоник пролунав для понад 2300 миколаївських одинадцятикласників

У п'ятницю, 25 травня, в загальноосвітніх навчальних закладах Миколаєва пролунав останній дзвоник. Він ознаменував закінчення шкільної пори для 2321 випускника 11-х класів. Крім того, останній дзвінок дзвенів і для 3638 дев'ятикласників.

Відзначимо, що вперше йдуть на літні канікули 4692 першокласники. 4283 випускники початкової школи вперше в своєму шкільному житті склали державну підсумкову атестацію і готуються перейти до 5 класу, розпочавши навчання в школі II ступеня.

Підводячи підсумки навчального року, необхідно відзначити, що випускники миколаївських шкіл є претендентами на золоті та срібні медалі. Так, учні можуть отримати 112 золотих і 34 срібні медалі.

Гордістю міста є стипендіати міського голови і міської ради. Це 29 переможців IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, з яких - 7 учнів гімназії № 2, 6 вихованців школи № 22, 4 учня Миколаївського муніципального колегіуму, по 2 - Першої української гімназії та юридичного ліцею, по 1 учню - морського ліцею, гімназії № 3, економічного ліцею № 2, шкіл №№ 3, 18, 19, 20, 51.

Крім того, 13 учнів вибороли перемоги в ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії наук України. Це 5 вихованців Миколаївського муніципального колегіуму, по 3 учні школи № 22 і Першої української гімназії, по 1 учню гімназії № 2 та морського ліцею. Також стипендію міського голови і міської ради отримали 5 учнів гімназії № 2, які в складі команди завоювали найвищі нагороди Всеукраїнського турніру юних істориків. 

Миколаївський міський голова О.Ф. Сєнкевич та Миколаївська міська рада вітають учнів миколаївських загальноосвітніх закладів із завершенням навчального року та бажають щастя, натхнення, міцного здоров’я, нових відкриттів та наснаги на подальші успіхи!

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: