Мапа порталу

Талановитим миколаївським учням вручили стипендії міського голови і міської ради

У четвер, 24 травня, в мерії талановитим миколаївським учням вручили стипендій міського голови та міської ради.

Така стипендія присуджується переможцям і призерам Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, а також конкурсу-захіту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії наук України.

- Це дуже правильно зі шкільної лави ставати переможцями - ви у себе формуєте якість лідера. Протягом навчального року ви займалисяся не тільки за загальною програмою, а шукали більше знань, які виходять за шкільну програму, і це дозволяє вам бути переможцями олімпіад, - сказав Володимир Криленко. - Дякую вам за прагнення пізнати світ знань! Бажаю вам нових досягнень і усього найкращого!

Начальник управління освіти Ганна Личко зазначила, що сьогодні заслужені нагороди отримає 41 учень. У цілому ж в скарбничці переможців і призерів 7 перших, 11 других і 26 третіх місць. Цікаво, що 7 учнів перемогли в кількох змаганнях і, відповідно, отримають кілька стипендій.

- Рік тому Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич ініціював збільшення суми стипендій. Його ініціативу підтримали депутати міської ради. І в 2018 році стипендія міського голови і міської ради складає: за 1 місце - 3 тис.грн, за 2 місце - 2 тис.грн., за 3 місце 1,5 тис.грн., - підкреслила Ганна Личко.

Така стипендія вручається вже 10 рік поспіль. В цілому за 9 років її отримали 295 хлопців та дівчат. Цього року така нагорода присуджена ще 41 переможцю та призеру інтелектуальних змагань.

Стипендії молодим миколаївцям вручив перший віце-мер Володимир Криленко. Перший віце-мер також нагородив директорів тих загальноосвітніх навчальних закладів, які виховали талановитих учнів.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_5/240518_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: