Мапа порталу

Дитячий садок №67 закривати НЕ планують. У зв’язку з необхідністю капітального ремонту деяких приміщень будівлі, на літній період дітей переведуть до інших груп

Начальник управління освіти міської ради Ганна Личко прокоментувала інформацію щодо закриття дошкільного навчального закладу №67. Вона повідомила, що у зв’язку з необхідністю проведення капітального ремонту деяких приміщень будівлі дитсадку, дітей, задля їх безпеки, переведуть до інших груп.

Дошкільний навчальний заклад №67, який розташовано за адресою пр. Миру, 7/1, побудований 55 років тому. Капітальний ремонт не здійснювався з дати його заснування. У 2016 році було замінено дах, потім у деяких стінах будівлі з’явились тріщини. Керівництво дошкільного закладу замовило технічне обстеження, яке виконала ліцензована організація. За результатами технічного обстеження, який надало керівництво закладу в управління освіти, було визначено 3 категорію аварійності та рекомендовано вивести дітей з потенційно небезпечних приміщень будівлі. На сьогоднішній день, для того, щоб захистити дітей, із двох груп вихованці переводяться в інші приміщення.

Батькам дітей, які займаються у старших групах, керівництво ДНЗ №67 запропонувало забрати дітей на літній період додому. При цьому Ганна Личко підкреслила: якщо у батьків такої можливості немає, діти будуть продовжувати навчання, але у інших групах.

Начальник управління освіти спростувала інформацію про закриття дошкільного навчального закладу №67.

-Установа підпорядкована управлінню освіти і вона не може використовуватися під інші цілі. Усі чутки про те, що дошкільний навчальний заклад №67 буде закрито і в приміщеннях закладу планують відкрити щось інше, є недостовірними, - сказала Ганна Личко.

На даний момент управління освіти направило лист до управління капітального будівництва міської ради з проханням щодо внесення бюджетного запиту для виділення коштів на проведенння невідкладного ремонту у ДНЗ№67. Про необхідність фінансування капітального ремонту дошкільного закладу також проінформовано голів фракцій міської ради.

- Остаточне рішення будуть приймати депутати на сесії міської ради,  яка відбудеться найближчим часом, - резюмувала Ганна Личко.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: