Мапа порталу

Віце-мер Юрій Степанець: Сьогодні КП «Миколаївводоканал» розпочинає переговорну процедуру з відбору підрядника для відновлення колектора по вул. Лісковій

У середу, 23 травня, в мерії під головуванням заступника міського голови Юрія Степанця відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків аварії на каналізаційному колекторі по вул. Лісковій.

Як нагадав Юрій Степанець, через газову корозію сталося раптове руйнування колектора по вул. Лісковій діаметром 1400 мм.

Через аварію на кілька днів довелося обмежити водопостачання і водовідведення для миколаївців, які проживають в тому районі. Також за тимчасовою схемою стоки були направлені до резервного колектору.

На даний момент фахівці здійснюють гідравлічне і механічне прочищення аварійної ділянки колектора та видалення ґрунту, це дає можливість забезпечити його пропускну здатність. Крім того, вирішується питання відновлення зруйнованих каналізаційних мереж.

З резервного фонду міста на аварійні роботи виділили 2 млн.грн. Крім того, на позачерговій сесії міської ради, яка відбулася 18 травня, депутати ухвалили рішення виділити з бюджету Миколаєва на ці цілі ще 9,1 млн.грн.

І як стало відомо на засіданні штабу, сьогодні, 23 травня, КП «Миколаївводоканал» розпочинає переговорну процедуру з відбору підрядника, який займеться відновленням зруйнованого колектора.

- Сьогодні розпочинається переговорна процедура з визначення підрядника, який виконуватиме роботи з ліквідації аварії на каналізаційному колекторі по вулиці Лісковій. Її проведе комунальне підприємство «Миколаївводоканал», - сказав Юрій Степанець.

Заступник міського голови зазначив, що в рамках відновлювальних робіт замінять зруйновану ділянку колектора по вул. Лісковій, від вул. Сидорчука до вул. Богородичній. Крім того, підрядна організація також відновить асфальтове покриття дороги по вул. Лісковй, пошкоджене в результаті проведення земельних робіт.

 

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_5/230518_3)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: