Мапа порталу

У Корабельному районі провели рейд "Діти вулиці" - чотирьох малолітніх городян довелося вилучити з родини

27 квітня 2018 року службою у справах дітей Корабельного району Миколаївської міської ради з метою активізації роботи щодо виявлення дітей, які залишились без піклування батьків, самовільно залишили місце постійного проживання, опинилися в середовищі поширення негативних проявів, проведено  рейди «Діти вулиці».

Під час рейду відвідали сім’ю, де батьки неналежним чином виконують свої батьківські обов’язки по відношенню до малолітнього сина. У помешканні відсутнє опалення та світло. З батьками проведена профілактична робота, дитина поставлена на профілактичний облік, відносно законних представників ініційоване клопотання про притягнення їх до адміністративної відповідальності згідно ст. 184 КУпАП. 

За повідомленням миколаївської ЗОШ № 14 проінспектували ще одну родину, де діти фактично залишилися без батьківського піклування (місце знаходження матері невідоме, а батько прикутий до ліжка). Умови для проживання малолітніх у помешканні відсутні. Четверо малолітніх дітей влаштовані до КЗ «Миколаївський центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Миколаївської обласної ради. Проводиться робота по вирішенню їх подальшої долі.

Відносно обох сімей направлені клопотання до Миколаївського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді про взяття родин під соціальний супровід.

Адміністрація Корабельного району

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/2018_4/27042018_9)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: