Мапа порталу

За дорученням міського голови Олександра Сєнкевича на території громадського простору «Понтон» у Миколаєві встановили камеру відеоспостереження

Нагадаємо, що відповідне доручення міський голова надав на апаратній нараді 16 квітня

У зв’язку з випадками вандалізму слід в найкоротші терміни встановити на території громадського простору «Понтон» камеру відеоспостереження в рамках системи «Безпечне місто», - сказав мер. – Молодь скаржиться, що місце відпочинку, яке вони створили власними зусиллями, періодично стає “жертвою” вандалів. В останній раз хулігани спаплюжили малюнок на воротах, на фоні якого містяни полюбляли робити фотографії.

Крім того, міський голова доручив закріпити за комунальними підприємствами міста прибирання території біля пішохідного мосту через річку Інгул, де розташована зона відпочинку “Понтон”.

Фахівці КП "Міський інформаційно-обчислювальний центр" усереду, 18 квітня, змонтували необхідне обладнання і камеру відеоспостереження під’єднали до системи «Безпечне місто». Планується найближчим часом організувати онлайн-трансляцію в Youtube. 

Кожен, хто захоче пошкодити щось у сквері, створеному руками молодих миколаївців, або стане зіркою YouTube, або буде покараний, - попередив Олександр Сєнкевич.

Міська влада продовжує встановлювати камери відеоспостереження по місту у ключових інфраструктурних об’єктах. Вже готовий проект на встановлення 62 камер, 10 з яких - з функцією автоматичного розпізнавання номерів.

Відділ інформаційного забезпечення міської ради

Посилання на онлайн-трансляцію в Ютуб

 

IMAGE FOLDER (/files/2018/20042018)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: